Be Easy Community

//Be Easy Community
Be Easy Community 2017-04-17T19:32:23+00:00

Social media monitoring en engagement software is snel een community opbouwen!

De online monitoring en/of engagement software BeSocialEasy helpt je met het opbouwen van een social media community. BeSocialEasy vindt berichten die worden gepubliceerd opverschillende social media platformen, weblogs, fora, nieuws sites en micro blogs. De gevonden informatie kan je gebruiken voor het opbouwen van een social media community.

Hoe helpt BeSocialOnline je?

Door de persoonlijke aanpak helpt en adviseert BeSocialOnline bij het formuleren van een zoekprofiel (zoekwoorden en content vinden) en een voorstel voor engagement (het opbouwen van je social media community) via de software.

Een zoekprofiel binnen de social media software is een combinatie van woorden waarmee het internet wordt gemonitord. Via social media monitoring vindt jij bericten die je kan delen en gebruiken op sociale media om je community te laten groeien.

Wie wil je gaan volgen en wat is je doel? De module engagement helpt je met het vinden van je doelgroep op twitter en Instagram. Het vinden en verbinden via de software geeft je snel jouw community.

Wat biedt BeSocialOnline aan?

De monitoring en engagement software BeSocialEasy maakt het voor jou mogelijk om informatie te verzamelen van het internet. BeSocialEasy is 24 uur per dag en 7 dagen in de week actief met monitoren en engagement. Ideaal voor het opbouwen van de juiste community. Samen vinden we je doelgroep en gaan we voor jouw community de engagement aan. Alle berichten worden voor je verzameld in jouw persoonlijke portal. Een portal is te vergelijken met een online bibliotheek, maar dan met het gemak voor het beheren van de berichten. Vanuit de portal heb je verschillende opties die je kan toepassen, namelijk:

  • Berichten delen op twitter, Facebook en per mail.
  • Het toekennen van sentiment, is het bericht positief, negatief of neutraal.
  • Berichten inplannen op verschillende social media platformen (twitter, Facebook, Instagram en Linkedin)
  • Verschillende rapporten raadplegen om de online communicatie meetbaar te maken.
  • Tot slot: het automatisch vinden van volgers op twitter. Dit gaat op basis van zoekwoorden en/of bestaande accounts. Zo vind je simpel, smart en snel je doelgroep.

Deze mogelijkheden dragen bij aan een optimaal beheer van jouw resultaten. Onderstaand zie je een illustratie van BeSocialEasy.

BeSoc.onl

Gaat je voorkeur er naar uit om het resultaat enkel per mail te ontvangen dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Engagement tool

Naast het verzamelen en beheren van de berichten bieden wij ook een engagement tool voor twitter en Instagram aan. BeSocialEasy is hier mee een krachtige marketing tools voor twitter en Instagram. BeSocialEasy zorgt dat je de juiste mensen op twitter gaat volgen op basis van de door jou ingestelde zoekwoorden of accounts op twitter en Instagram. Door het juist instellen van de software vindt je precies jouw doelgroep. Het opbouwen van een netwerk zal met een minimale inzet bereikt worden.

Rapportage tool

Naast het verzamelen van en beheren van de berichten zit er in de software van BeSocial Easy ook een rapportage module. De rapportage module is voor elk type abonnement beschikbaar.

Schermafbeelding 2016-04-19 om 21.47.35

Bovenstaande zie je bijvoorbeeld de volume grafiek. Maar in de software heb je ook de beschikking over:

  • De sentiment grafiek (Positieve of negatieve berichten op social media)
  • Het onderwerpen overzicht (Welke andere onderwerpen zijn onderwerp van gesprek online?)
  • Een bereik grafiek (Hoe veel bereik hebben jouw bericht op sociale media?)
  • De beïnvloeders grafiek (Welke accounts/personen hebben veel volgers in jouw doelgroep?)
  • Het geografisch overzicht. (Waar komen de berichten vandaan?)

Contact

Wil je meer weten over BeSocialOnline of BeSocialEasy of heb je nog vragen/ opmerkingen neem dan contact op.

telefoonnummer 06-38149849 en mailen kan natuurlijk ook naar info@besocialonline.com